Zorginstellingen

Alfa Medics biedt zorginstellingen continuïteit door gekwalificeerde professionals beschikbaar te stellen. Wij weten als geen ander welke uitdagingen zorgaanbieders hebben op het gebied van personeel. We kunnen voor korte en lange termijn tekort of verzuim van personeel opvangen. Onze professionals staan voor u klaar!

Alfa Medics helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature(s). We werken met gemotiveerde, leergierige professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Door onze voorselectie zijn wij er zeker van dat er een juiste match is. We beschikken over Helpende (+), verzorgenden, verpleegkundigen en begeleiders met diverse specialisaties.

Wij zorgen voor de juiste match tussen de zorgprofessional en de zorginstelling zodat er een fijne werksfeer ontstaat

Professioneel

Waarom Alfa Medics?

Bij Alfa Medics is u probleem ons probleem!

We zijn 24/7 bereikbaar, de communicatie met Alfa Medics is altijd persoonlijk, snel en professioneel. Wij bieden ondersteuning op maat. Mocht er een Alfa topper ziek zijn of om een andere reden niet kan werken, lossen wij dit zelf op met ons back-up team.

Ook last-minute diensten lossen we op zodat er nooit onder bezetting op de afdeling is. We zijn flexibel, denken met u mee en garanderen dat uit onze vaste poel van betrouwbare en goed opgeleide professionals wij altijd aan uw vraag voor medewerkers voldoen.

We rekenen een laag en transparant bemiddelingstarief en facturen BTW VRIJ.

Alfa Medics biedt:

Betrouwbaarheid

Professionele uitstraling

24/7 bereikbaarheid

Duidelijkheid

Aandacht voor de mens, net dat stapje extra!

Vast contact persoon, korte lijntjes

Flexibiliteit voor kortere en langere termijn.

Gekwalificeerd personeel

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!