Alfa Medics

Over ons

Alfa Medics is opgericht door Jessica de Raat. Zij is zelf al jaren werkzaam in het vakgebied als verpleegkundige. Door haar ervaring kent Jessica het werk door en door. Ze weet welke problemen er spelen, zowel bij zorgprofessionals als bij zorginstellingen. Zorgpersoneel heeft te maken met stress en een hoge werkdruk, waardoor er veel ziekteverzuim ontstaat binnen de zorginstellingen. Daardoor groeit de vraag naar personeel of tijdelijke vervanging.

Uit passie voor het vak en de vraag naar gekwalificeerde ZZP’ers en uitzendkrachten in de zorg is Alfa Medics ontstaan. Alfa Medics levert zorg door en voor zorgprofessionals. We doen alles met aandacht voor de mens. Want alleen door persoonlijke aandacht doen zorgprofessionals een stapje extra en krijgen cliënten de beste zorg.
Alfa Medics onderscheidt zich door het vlotte contact, betrokkenheid bij de zorginstelling en zorgprofessionals, zekerheid en kwaliteit.

Wij zorgen ervoor dat we de cliënt naast de beste zorg ook een leuke dag bezorgen. Wij vinden zorg bieden het mooiste wat er is en halen hier enorm veel voldoening uit.

Ons team

Alfa Medics staat voor kwaliteit over kwantiteit. Onze Alfa Toppers brengen net dat beetje extra!

Wij zorgen ervoor dat we de client naast de beste zorg ook een leuke dag bezorgen. Wij vinden zorg bieden het mooiste wat er is en halen hier enorm veel voldoening uit.

Vind jij kwaliteit en aandacht voor cliënten ook belangrijk?

Neem contact met ons op! In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken wat wij voor elkaar betekenen kunnen.