Loondienst

Werken in loondienst

Wil je meer grip op je agenda, hou je van afwisseling en ga je geen uitdaging uit de weg? Wil je losse diensten werken of een vast aantal uren? Kom bij Alfa Medics in loondienst!

Wij hebben een hechte groep zorgprofessionals en stoppen hier dan ook al ons energie in. We vinden het belangrijk dat wij een goede band hebben zodat we aan jou wensen kunnen voldoen.

Naast persoonlijke aandacht, vinden we kwaliteit erg belangrijk. We willen dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom bieden we scholing aan. Zo blijf je up-to-date qua kennis, kun je het werk goed uitvoeren en ga je met nog meer plezier naar je werk!

Onze voorwaarden

Wat biedt Alfa Medics jou?

Het draait om jou, de zorgprofessional. Want jij bent degene die net dat stapje extra doet, en naast kwalitatief goede zorg ook de client een leuke dag bezorgt! Dat stapje extra is naar onze mening aandacht voor de mens. Dit houdt in dat wij aandacht besteden aan jou, waardoor jij aandacht kan besteden aan de patiënt.

Omdat we kwaliteit en een stapje meer heel belangrijk vinden bieden we je:

Heb jij een hart voor de zorg, sta je voor kwaliteit en werkplezier, ben je leergierig en niet bang om de handen uit de mouwen te steken?
Dan ben jij een echte Alfa Topper en zoeken wij jou!